Veel van onze cliënten ervaren dat ze bij voortduring voorstellen krijgen van allerlei commerciële instellingen om ergens (financieel) in te stappen. Soms interessant, maar vaak ook helemaal niet. Hoe bepaalt u welk voorstel de moeite waard ? En hoe houdt u mensen op een afstand? Bij vreemden is dit vaak relatief eenvoudig, maar met bekenden uit uw omgeving en netwerk is dat al lastiger. Wij helpen cliënten door te fungeren als poortwachter. Wij schermen u af, toetsen professioneel alle investeringsvoorstellen en financieringsvragen en komen snel tot een oordeel en advies op basis waarvan u in rust en zonder druk uw keuzes kunt maken.

Contact opnemen

Een deel van onze cliënten verwijzen alle aanvragen door naar Family Capital Trust. Wij voeren het gesprek met alle partijen die een zakelijk voorstel hebben of een investeerder zoeken. Wij stellen gerichte vragen en analyseren, voordat we het voorstel aan onze cliënten voorleggen met een duidelijk advies. Die bepalen zelf of ze erop in willen gaan of niet. Die keuze communiceren we terug naar de betreffende partij. Zo blijft u buiten schot, kunt u alle aanvragen en voorstellen met egards aannemen.

Contact opnemen

Regelmatig helpen wij cliënten met aanvragen van familie, goede vrienden of uit het netwerk. Wanneer het om een vraag gaat van iemand die dichtbij u staat, is het fijn dat wij als de verzoeken voor u kunnen begeleiden. We doen dit op professionele wijze. Met onze ervaring helpen wij u om, afhankelijk van de situatie en uw wensen, het juiste evenwicht tussen zakelijke en privé afwegingen te vinden.En waar nodig de zaken op een goede manier te regelen of op een passende wijze af te wijzen.

Contact opnemen

De beoordeling van investeringsvoorstellen kost tijd en vergt kennis en ervaring. Sommige van onze cliënten vinden het leuk en zijn ervaren investeerders. Voor deze cliënten zijn wij een klankbord en vormen we een aanvulling op de kennis en specifieke achtergrond van de cliënt. Andere cliënten, die er voor open staan om te investeren, laten de eerste beoordeling en contacten liever over aan ons.

Wij kennen uw situatie, wensen en doelstellingen. In dat licht ontvangt u van ons een advies over iedere aanvraag of aanbieding. U besluit uiteindelijk zelf wat u wilt en dat communiceren wij desgewenst naar de betrokken partijen.

Contact opnemen

Interessante nieuwsberichten

Actief vermogensbeheer is een relatief begrip
20 februari, 2019

In dit artikel geven we aan hoe wij van FCT voor onze relaties te werk gaan bij het selecteren van vermogensbeheerders. In de afgelopen jaren hebben wij over het presteren van de relevante banken…..

LEES MEER
Investeren in Vastgoed middels een fonds of maatschap
31 augustus, 2018

Met enige regelmaat beoordelen wij voor onze relaties proposities om te investeren in vastgoed middels een fonds of in een maatschap structuur.

LEES MEER
Iedere maand komt er wel iemand bij me met een goed voorstel, ik vind het moeilijk om nee te zeggen en verwijs nu iedereen door naar Family Capital Trust, ideaal.

Direct in contact

  • Peter Seuren Partner

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie of een keer vrijblijvend kennis met ons maken om te zien of wij iets voor u kunnen betekenen? Vul dan uw gegevens in en we nemen spoedig contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.